Úvod > Cookie
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Cookie

Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí (Zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů) z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami provozovanými společností Chiesi CZ s.r.o. (dále jen “provozovatel”). Nepřebíráme však odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které v našich stránkách odkazujeme.

 

Pokud máte otázky týkající se shromažďování, zpracování nebo využívání osobních údajů, jakož i zveřejnění povolení, blokování nebo výmaz údajů, pak nás prosím kontaktujte na kontaktní adrese uvedené na stránce.

 

Cookies

Soubory cookies jsou malé textové soubory, které mohou být odesílány do prohlížeče při návštěvě webových stránek a uloženy na vašem zařízení. (Pokyny, jak změnit nastavení pro soubory cookies, naleznete v nápovědě každého webového prohlížeče.) Vezměte prosím na vědomí, že když soubory cookies úplně zakážete, weby CHIESI Farmaceutici SpA a aplikace nemusí pracovat správně.

Na webových stránkách CHIESI Farmaceutici S.p.A. a partnerských společností používáme soubory cookies několika způsoby, jako například:

  • ověření a identifikaci uživatelů našich webových stránkách a aplikacích, s cílem poskytnout požadované služby
  • uchování preferencí uživatele, nebo tam, kde byla při předchozí návštěvě webu nebo aplikace CHIESI Farmaceutici SpA přerušena předchozí relace.
  • měření využívání našich webových stránek a online služeb CHIESI Farmaceutici SpA za účelem zlepšení a přizpůsobení služeb podle zájmů uživatelů a provedení průzkumu trhu:
  • pochopení pravděpodobných zájmů uživatelů s cílem poskytovat více cílené zprávy na webových stránkách a aplikacích CHIESI Farmaceutici SpA a obsahu na webových stránkách a v aplikacích, které nepatří do portfolia CHIESI Farmaceutici SpA
  • vypracovávání analýz a personalizace stránek CHIESI Farmaceutici SpA, , vykonávání inzertních služeb CHIESI Farmaceutici SpA a dalších hostovaných služeb CHIESI Farmaceutici SpA poskytovaných našim zákazníkům. Zákazníci tyto služby používají k měření využívání svých webových stránek nebo k vytváření webových stránek a online zpráv zaměřených na uživatele.

Další informace o souborech cookie, podle organizace Interactive Advertising Bureau (asociace interaktivní reklamy).

 

Podobné technologie jako soubory cookies Soubory cookies se z technického hlediska nazývají "Soubory cookies protokolu HTTP". Pro podobné účely lze použít i jiné technologie, například místní úložiště HTML5. HTML5 lze použít k ověřování uživatelů, sledování informací poskytnutých uživatelem a pro zapamatování preferencí uživatele (viz výše).

Webové signály (web beacons) a vložené skripty jsou techniky, které se používají na našich webových stránkách a v aplikacích, stejně jako v některých zprávách a e-mailech. Webové signály (web beacons nebo „tag“) se skládají z jednoduchého programového kódu, který je součástí webové stránky, e-mailu a zprávy, které komunikují s CHIESI Farmaceutici SpA (nebo partnerskou společností), když jsou zobrazené nebo vybrané. Skripty jsou programovací kódy vložené uvnitř některých našich webových stránek, které měří využívání prostředků (např. odkazů), na které kliknete. Tyto informace používáme ke zlepšení našich webových stránek a on-line služeb, jejich přizpůsobení zájmům potenciálních uživatelů a provedení průzkumu trhu. V prohlížeči mohou uživatelé zakázat možnosti skriptování, jako je JavaScript. (Pokyny, jak změnit nastavení, naleznete v nápovědě.) Mějte na paměti, že pokud zakážete možnosti skriptování, některé webové stránky a aplikace CHIESI Farmaceutici SpA nemusí fungovat správně.

 

Způsob správy souborů cookies a podobných technologií Usnadnění správy souborů cookies poskytuje Chiesi Farmaceutici SpA přes ovládací prvky prohlížeče. Cookies se dají přijmout, ale zároveň můžete zrušit jejich používání pro behaviorální cílení reklamy. Například ovládací prvky Chiesi Farmaceutici SpA pro změnu preferencí a zrušení jsou k dispozici na stránkách: http://choice.live.com/advertisementchoice/

 

Ovládací prvky prohlížeče pro blokování souborů cookies. Většina prohlížečů automaticky přijímá soubory cookies, nastavení prohlížeče ale můžete změnit a soubory cookies blokovat. Například v prohlížeči Internet Explorer 11 můžete soubory cookie blokovat následujícím způsobem:

  1. Vyberte tlačítko "Nástroje" (Tools), a potom vyberte položku "Možnosti internetu"(Internet Options)
  2. Vyberte položku "Ochrana osobních údajů" (Privacy) na vrchu okna
  3. Posuňte kurzor nahoru nebo dolů a vyberte typy souborů cookies, které se mají zablokovat Pokyny na blokování cookies v jiných prohlížečích jsou k dispozici v prohlášení o ochraně osobních údajů každého prohlížeče. Mějte na paměti, že pokud se rozhodnete blokovat soubory cookie, ztratíte přístup, nebo nebudete moci používat některé interaktivní funkce stránek a služeb Chiesi Farmaceutici SpA založené na souborech cookies.

 

Ovládací prvky prohlížeče pro vymazání souborů cookie. Pokud cookies akceptujete, můžete je později odstranit. Například v prohlížeči Internet Explorer 11 můžete soubory cookie vymazat následujícím způsobem:

1. Vyberte tlačítko "Nástroje" (Tools), a zvolte "Možnosti internetu" (Internet Options)

  1. V kartě "Obecné" (General), pod výběrem "Historie procházení" (Browsing History), vyberte tlačítko "Odstranit" (Delete)
  2. V okně, které se otevře označte políčko cookies
  3. Vyberte tlačítko "Odstranit" (Delete). Pokyny pro vymazání cookies v jiných prohlížečích jsou k dispozici v prohlášení o ochraně osobních údajů každého prohlížeče. Pokud cookies vymažete, nastavení a předvolby, které kontrolují, včetně předvoleb reklamy, budou odstraněny a možná je budete muset znovu vytvořit.

 

Ovládací prvky analýz třetích stran. Jak je podrobně popsáno níže, mnoho webových stránek a online služeb Chiesi Farmaceutici SpA a ostatních společností, využívá služeb analýzy s cookies třetích stran a vložených skriptů pro sestavování souhrnných statistik týkajících se účinnosti propagačních kampaní nebo jiných činností webové stránky. Kliknutím na následující odkazy můžete odmítnout shromažďování nebo používání údajů podle analýz poskytovatelů: • Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout (vyžaduje instalaci doplňku prohlížeče)

IP adresy a soubory cookies Můžeme shromažďovat údaje o počítači, včetně informací kde jste dostupní, vašich IP adres, operačním systému a typu prohlížeče pro naše systémy a správu. Tyto údaje se používají k sestavování statistik o akcích prováděných uživateli při prohlížení a nevyžadují žádnou identifikaci. Ze stejného důvodu můžeme získat informace o vašem obecném používání internetu pomocí souborů cookies, které jsou uloženy na pevném disku počítače. Soubory cookies obsahují informace, které se přenášejí na pevný disk počítače a pomáhají nám zlepšit naši webovou stránku, poskytnout vám lepší služby a přizpůsobit se. V souhrnu nám umožňují: • Provedení obecného odhadu množství našich návštěvníků a odhad, jak používat naše stránky. • Rozpoznat vás při návratu na naše stránky. • Ukládání informací o vašich preferencích s cílem přizpůsobit naše stránky podle vašich zájmů. • Urychlení vyhledávání. Navíc umožňujeme třetím stranám shromažďovat cookies při používání našich webových stránek. V souhrnu nám umožňují: • Vytvoření záznamu o první a poslední stránce, kterou navštívíte a o celkovém počtu návštěv na našich webových stránkách. • Vytvoření záznamu o tom, kolik času strávíte na každé stránce z našich webových stránek. • Vytvoření záznamu o tom, jak jste navštívili naši stránku. • Vytvoření záznamu o tom, jak jste se přihlásili na lokalitu, včetně jakýchkoliv vyhledávání klíčových slov, vyhledávače informací nebo referentů.

Seznam souborů cookie

Následuje seznam souborů cookies, které používá tato webová stránka, a označuje specifickou funkci každého z nich:

GoogleAnalytics - Tyto soubory cookies slouží ke sledování interakce uživatelů s webovými stránkami. Informace získané těmito soubory cookies se používají k sestavení přehledu a pomáhají nám vylepšit webové stránky. Shromážděné informace jsou anonymní a poskytují pouze informace o tom, které stránky uživatel navštívil, jeho umístění a jak dlouho se našimi webovými stránkami zabýval.

Více informací o těchto souborech cookies najdete zde http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Více obecných informací o souborech cookies a o tom, jak omezit nebo zablokovat cookies používané touto webovou stránkou, naleznete na stránce http://www.aboutcookies.org/.

Upozorňujeme, že pokud omezíte nebo zablokujete cookies, které používá tento web, můžete snížit jeho funkčnost a použitelnost.